Disclaimer

 

Juistheid

De keuze voor canonvensters is niet willekeurig. We hebben geprobeerd het werk van de Verenigde Naties te beschrijven en belangrijke organen  en personen daarin een plaats te geven. Wat de laatsten betreft, al zijn zij op hun terrein van grote betekenis (geweest), dat is niet de reden om ze in de canon op te nemen. Maar een gezicht in elke categorie maakt duidelijk dat ook het werk binnen de Verenigde Naties mensenwerk is. 

We streven geen volledigheid na, wel juistheid. Mocht u op fouten of onjuistheden stuiten, dan wordt het CMO daarvan graag op de hoogte gebracht.

Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin aanvaarden CMO/NVVN aansprakelijkheid voor eventuele fouten/tekortkomingen of onjuistheden.

Rechten
Veel van de illustraties zijn afkomstig van de Verenigde Naties (http://www.unmultimedia.org/photo/). De auteurs hebben getracht rechthebbenden van ander illustratiemateriaal te achterhalen. Mochten personen of instanties desondanks van mening zijn dat hun rechten zijn geschonden, dan kunnen zij zich wenden tot het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..